MARMARA KOLEJİ’NDE HIFZI TOPUZ

MARMARA KOLEJİ’NDE HIFZI TOPUZ İLE “UNESCO” ÜZERİNE KEYİFLİ BİR SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİK

17 Kasım 2015 Salı günü Marmara Koleji’nin konuğu yıllara meydan okuyan hafızası ve kültürel birikimiyle gazeteci-yazar Hıfzı Topuz’du. Konuğumuz, öğrenci ve öğretmenlere UNESCO temalı bir konferans verdi. Bu alandaki tecrübelerini iletti. Ayrıca, UNESCO’NUN temellerinin ne zaman atıldığını; Unesco’nun eğitim ve kültüre verdiği değeri, amaçlarını, kültür varlıklarının korunmasındaki faktörü ve çabalarını, azınlık ve kadın hakları ile özgürlük, eşitlik, adalet konularında gösterdiği hassasiyeti ve kendisinin Unesco’ya nasıl katıldığını öğrenci ve öğretmenlerle paylaştı. Bu değerli bilgilerin ardından konuğumuz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize fuaye alanında kitaplarını imzaladı.