MOLIERE OKULUMUZDA The Imaginary Invalid

Özel Marmara Koleji İngilizce Tiyatro Kulübü, 2 Haziran 2015 tarihinde okulumuzda  Moliere'in “The Imaginary Invalid” / “Hastalık Hastası” adlı oyununu sergiledi. Oyun, 17. yüzyılda Paris'te bir hastalık hastasının evinde yaşanan olayları anlatıyor.  Etkinlik, ünlü Fransız oyun yazarının hayatı ve eserleri hakkında bilgi veren bir sunumla başladı. Okulumuz Kolej 11 Dil sınıfı öğrecilerinden  Can Demirok ve Asena Akbaş, Kolej 10 D sınıfından Deniz Oruç, Kolej 9 A sınıfından Tuğçe Özen, Cengiz Bora Şişli, Dilara Alan, Ezgi Menteş ve Rotary öğrencimiz Julia Sanchez seyircilere keyifli anlar yaşattılar. Kulüp öğretmenlerimiz Neşe Sarışın Uluergüven ve Aslı Kaşdarma'nın danışmanlığında hazırlanan oyunun esprileri, dekoru, öğrencilerin İngilizce’ye hâkimiyeti ve başarılı performansları seyredenlerden takdir ve alkış topladı.