Marmara Eyp Kulubü Öğrencilerine Anlamlı Seminer

Avrupa Gençlik Parlamentosu Türkiye İnsan Kaynakları ve Üye İlişkileri Sorumlusu TAMER ÖZGEN ve Konferanslar Direktörü  CAN UÇARER, 13 Ocak Çarşamba günü Marmara Koleji EYP kulübü öğrencilerine "Avrupa Gençlik Parlamentosu Derneğinin amaçları, organizasyonları, çalışma prensipleri, delegelerin seçimleri ve gelecekte izleyebilecekleri yollar" konulu bir seminer verdi. Ulusal ve uluslararası konferanslara ev sahipliği yapmak için ne tür hazırlıklar yapılması gerektiği konusunda da bilgilenen gençler, gelecekte düzenleyecekleri konferansların altyapı hazırlığının planlanmasıyla ilgili sorularına birinci kaynaktan cevap buldu.EYP İnsan Kaynakları Sorumlusu Tamer ÖZGEN'e ve Konferanslar Direktörü Can UÇARER'e faydalı seminerleri için çok teşekkür ederiz.