Marmarian Translators” (İngilizce-Türkçe Çeviri Yarışması) Birincileri Belli Oldu.

Geleneksel “Marmarian Translators” yarışmasının birincileri, Marmara Koleji 11 Yabancı Dil Sınıfı öğrencilerinin yoğun çalışmaları sonucunda belli oldu.

Yabancı Dil alanı öğrencileri tarafından 31 Mart 2015 günü düzenlenen yarışma, tarihinin en fazla katılımına ulaştı. Gerek Marmara Koleji’nden, gerekse Marmara Fen Lisesi ve Marmara İlköğretim 8. sınıflardan toplam 77 yarışmacı, metinleri tercüme ederken hem eğlendi hem de muhakeme becerilerine katkıda bulunarak unutulmaz bir tecrübe yaşadı. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şampiyonlarımız şöyle:

8. sınıflar birincisi: Ezgi Özel