Mikrolab

Mikrolab“DENEY TASARLA VE UYGULA”

İstanbul ili genelinde 10 Mayıs tarihinde arasında tüm resmi- özel okulların 5-6-7-8. sınıflarına yönelik “MİKROLAB” deney yarışması düzenlenecektir.  Son başvuru tarihi  2 Mayıs 2014 Cuma günü mesai bitimine kadardır. Yarışmada I.  ve II. olan öğrencilere tablet bilgisayar , III.olan öğrenciye ise “Beats” marka kulaklık hediye edilecektir.

İlçe yazısı

Şartname 1

Şartname 2

Şartname 3

Şartname 4

 

Ülkemizde Fen Bilgisi alanında yetenekli öğrencileri bilimsel çalışmalara yöneltmek ve bilgilerini deneysel çalışmalar ile pekiştirmek ve onların GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI olarak gelişimlerini sağlamak amacıyla                  10 Mayıs 2014 Cumartesi günü İstanbul’daki Ortaokullar arasnda I. MİKROLAB YARIŞMASI düzenlendi.

 Yarışmaya İstanbul’daki tüm ortaokul 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri katılmıştır.  Yarışmaya katılan geleceğin minik bilim adamları, deneylerini Özel Marmara Koleji Biyoloji, Fizik ve Kimya laboratuvarlarında gerçekleştirildi. Yapacakları deneyleri yarışma esnasında öğrendiler. Deneyler Ortaokul Fen ve Teknoloji dersi müfredatından seçilerek hazırlandı. Öğrenciler grup içinde işbirliğini büyük bir dayanışma içinde gerçekleştirdiler. Yapılan deneyler seçici kurul tarafından her aşamada titizlikle değerlendirildi.

Yapılan ödül töreninde katılımcı tüm okul müdürlüklerine, öğretmenlere, öğrencilere katılım sertifikası ve dereceye giren öğrencilere de madalya ve hediyeleri verildi.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.