VALİDEBAĞ ÖĞRETMENLER HUZUREVİ ZİYARETİ

KUTSAL VAZİFEYE SAYGI

        Özel Marmara Koleji öğrencileri Ata’yı Anma ve Öğretmenler günü vesilesiyle Adile Sultan Kasrı Validebağ Öğretmenler Huzurevinde kalan öğretmenleri ziyaret etti.

       8 Kasım 2014 Cumartesi günü 10YD sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmenleri Zehra HASIR eşliğinde Öğretmen Huzurevine ziyarete gittiler. Öğrencileri karşısında gören yaşlı öğretmenler, hem meslekteki unutulmayan güzel günlerini hem de yaşadıkları zorlukları anarak gençlik yıllarına bir yolculuk yaptılar.

       Öğrencilerimiz ise kiminin Mustafa Kemal Atatürk’ü yakından görmüş Cumhuriyet dönemi öğretmenleriyle tanışıp, geçirdikleri birkaç anlamlı saat içinde onları can kulağıyla dinleyerek ve  kıymetli tecrübelerinden etkilenerek kendilerine pay çıkardılar. Elbette gençlerin en çok keyif aldığı anlar da onlara çay servisi yapıp, sohbet ederken çekilen resimler oldu.

       Öğrencilerimizin çok etkilendiği bu ziyaret, eğitimimize değerli katkılarda bulunmuştur. Büyüklerimizin ellerini öpmek, onlara küçük hediyeler sunmak genç kuşağa  geleneklerimizin güzelliğini bir kez daha hatırlatmış oldu.

 

Ozel Marmara Koleji  Ozel Marmara Koleji

Ozel Marmara Koleji  Ozel Marmara Koleji

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.