Öğrencilere Yönelik Seminer ve Bilgilendirme Toplantıları

• Verimli Ders Çalışma Alışkanlığı Kazandırma
• Hedef Belirleme
• Zararlı Alışkanlıklardan Korunma

3 Aralık 2015 Perşembe günü okulumuz Rehberlik Danışmanlık Merkezinin organize ettiği Kariyer Günleri-2 Türkçe-Matematik etkinliği Hasan Ali Yücel Konferans salonunda öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında davetli konuklarımızdan  Av.Ömer Kavili Hukuk, Ekonomi alanında Doç.Dr. Murat Dündar Demiröz ile Klinik Psikolog Mehtap Güngör, bölümlerini tanıtarak, bu bölümlerin iş alanlarını, kariyer durumlarını ile kendi mesleki deneyimleri hakkında öğrencilerimize keyifli bir sunum yaptılar. Sunumların ardından ise  konuşmacılar öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladılar.

25 Aralık 2015 Cuma günü, okulumuz Rehberlik Danışmanlık Merkezi’nin organize ettiği “Kariyer Günleri-3 Yabancı Dil” etkinliği, Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.Etkinlik kapsamında, davetli konuklarımızdan Maltepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Serap Müftüoğlu ve Güneş Önol  dil alanındaki meslekleri tanıttılar.Konuşmacılar,  Dil ve Edebiyat bölümleri ile Mütercim Tercümanlık, Çeviri Bilim, Turist Rehberliği vb. bölümleri tanıtarak, bu bölümlerin iş alanları, kariyer durumlarıyla ilgili bilgiler verip kendi mesleki deneyimleri hakkında öğrencilerimize keyifli bir sunum yaptılar. Sunumların ardından ise  konuşmacılar öğrencilerimizin merak ettikleri soruları yanıtladılar.