Özel Marmara Koleji Genç Bayan Takımımız

Özel Marmara Koleji Genç Bayanlar ve Genç Erkekler  06-07 Ocak 2016 tarihlerinde Burhan Felek Yüzme Havuzunda düzenlenen Okul Sporları Gençler İl birinciliğine katılmışlardır.

Öğrencilerimiz aldıkları bireysel başarıların yanı sıra genel toplamda Genç Bayan Takımımız aldıkları dereceler sonunda yarıfinal müsabakalarına gitmeye hak kazanmışlardır. Müsabakalara katılan öğrencilerimiz yarışmaları başarı ile tamamlamış ve kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir.

Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu temsil eden sporcularımız;

LİZAN EKER,ECE ÜSTÜNAY,SELİN ÜNSER,İDİL TÜRK,ECE ÜSTÜNAY,MELİKE TURGUT,GİZEM NAKİBOĞLU,ONUR UMUT TOPRAK,ATACAN ÖZBİÇER

Ferdi Başarılarımız ;

Lizan EKER      50 m Sırtüstü  1., 100 m Sırtüstü 1.

Selin ÜNSER   100 Kurbağalama  4.

Ece ÜSTÜNAY   50 m Serbest  4., 100 m Serbest 4