İstanbul MEM tarafından EĞİTİMDE KALİTE ÖDÜLÜ

İstanbul MEM tarafından EĞİTİMDE KALİTE ÖDÜLÜ ile Yılın Kaliteli Anaokulu seçilen okulumuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin GÖK’ ten ödülünü aldı.

Marmara Havacılar Anaokulumuzun Toplam Kalite Yönetimi ile ilgili yaptığı çalışmalarla, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde EĞİTİMDE KALİTE ÖDÜLÜ kapsamında, 2011 yılında “Yılın Kaliteli Ekibi”, 2012 yılında ve 2013 yılında “Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu” seçilerek ödüle layık görülmüştür. Burada alınan başarı nedeniyle çalışmamız İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde de değerlendirilmeye hak kazanmış ve İSTANBUL İLİ 2012-2013 eğitim yılı “YILIN KALİTELİ OKULU/KURUMU” ikincisi olmuştur. Diğer ödüle layık görülen okullar İlköğretim ve Lise kategorilerindedir. Anaokulumuz Marmara Eğitim Kurumları’nı İstanbul İlinde “Okulumuz Depreme Hazırlanıyor” Projesinden sonra ikinci kez İl düzeyinde başarı ile temsil etmiştir. 01.07.2013 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okul müdürleri ile yaptığı yıl sonu değerlendirme toplantısında Kartal Milli Eğitim Müdürü Bahattin GÖK tarafından plaket verilerek okulumuz ödüllendirilmiştir. Anaokulumuz paydaşlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.