Ölçme Değerlendirme

Okulumuzda uygulanan Genel Değerlendirme Sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adresi aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Not: Kurum seçiniz bölümünde ilgili okul bilgileri için aşağıdaki isimleri yazmanız gereklidir.

Özel Marmara Koleji: ÖZEL MARMARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (MALTEPE)

Özel Marmara Fen Lisesi: ÖZEL MARMARA FEN LİSESİ (MALTEPE)

Özel Marmara Mesleki ve Teknik A. Lisesi: ÖZEL MARMARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (MALTEPE)

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Hazırlık Çalışmaları Hakkında

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Üniversite Giriş Sınavı Hazırlık Çalışmaları kapsamında yapılan FEN BİLİMLERİ deneme sınavları sonuçlarına ulaşmak için,  tıklayınız.

NOT

1. Sisteme giriş yaparken kullanabileceğiniz öğrenci numarası için, tıklayınız.
  2. Şifre olarak TC Kimlik No’sunun son 4 karakteri ile giriş yapabilmektedir.
  3. Sınava ait optik formda Kurum Kodu(632), Öğrenci Numarası, Öğrenci Adı Soyadı, Öğrenci TC Kimlik No, Test No, Kitapçık Türü zorunlu olarak kodlanmalıdır. Eksik kodlama olduğu durumda sistemde sonuçlara ulaşılamamaktadır.