Haftanın EN'leri

Kitap okuma sevgisini kazandırmak amacıyla okulumuz tarafından başlatılan "Kitap Kurdu" çalışması sonucunda bu hafta en çok kitap okuyan öğrencilerimize sertifikaları verildi.

Okulumuz ilkokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen sınıf düzenleme komisyonu tarafından bu hafta 1-C ve 4-B sınıflarımız en düzenli sınıf seçilerek yıldız hediyelerini aldı.

Öğrencilerimizin dil hakimiyetini sağlamlaştırmayı hedeflemek amacıyla okulumuz tarafından başlatılan etkinlik kapsamında 1.sınıflarımız öğretmenleriyle teneffüs aralarında İngilizce konuşarak puan kazanıyor. Bu hafta öğretmenleri ile İngilizce konuşarak en yüksek puanı alan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.