ISTA İNGİLİZCE TİYATRO KULÜBÜ

Okulumuzda ISTA JUNIORS  1 ve 2. sınıflarda, ISTA SENIORS ve PRIME ise 3 ve 4. sınıflarda olacak şekilde üç grup olarak devam etmektedir.  

Kulübümüzün temel amacı farklı ülkelerden gençleri, sanatçıları ve öğretmenleri farklı ortamlarda bir araya getirerek tiyatro ve kültür alanlarında birbirlerini deneyimlemelerine fırsat yaratmaktır. 

ISTA PS kulübü hedefleri:  

Öğrencilerimizin tiyatral yeteneklerini İngilizce dil becerileri ile bütünleştirerek IB okullarının katıldığı, profesyonelliği dünyaca kabul edilmiş drama öğreticilerinden yurtdışında drama eğitimi almalarına fırsat yaratarak; 

  • Sosyal alanda çocukların kendilerini yabancı dille ifade edebilecekleri altyapıyı hazırlamak, 
  • Öğrencilerimizin hem yazılı hem sözlü dil becerilerini kendi hayal güçleriyle harmanlayarak geliştirmek, 
  • Tiyatronun eğitici özelliğini dil öğretiminin geniş yelpazesinde birleştirerek öğrencilerimizin soyut kavramları somut hareketlerle ortaya koyabilmelerini, hayata bakış açılarını genişletmelerini, özgüven kazanmalarını ve tüm bunları İngilizcenin farklı yönlerini keşfederek yapmalarını sağlamak.  

Festival & Seyahat Planlaması:

  • Festival katılımı için yapılacak seyahate sizler de katılabilirsiniz. 
  • Tarih, yer ve bütçe konularında detaylar ISTA organizasyonundan gerekli bilgilendirmeler yapıldığında sizlere iletilecektir.  

Not: ISTA Kulübüne katılan öğrenci yurtdışı çalıştaylarına katılmak zorunda değildir. Yurt dışı çalıştaylarına katılmak isteyen tüm ilkokul öğrencilerimiz ISTA kulübü üyeliğine bakılmaksızın gidebilirler.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.