JUNIOR VOICES KULÜBÜ

Kulübümüz tüm, ilkokul öğrencilerimiz için uygundur. Okulumuzun Küçük Sesler Kulübü; İngilizce şarkılar söyleyerek, öğrencilerin yaratıcılığını geliştirip bu alandaki çalışmalarıyla müziğe ve dile olan ilgi ve yeteneğinin artırılmasını, iyi bir müzik kulağına sahip olmasını, İngilizce kelime ve konuşma bilgisinin arttırılmasını sağlar. İç disiplinin ve özgüvenin geliştirilmesini genel kültürünün zenginleştirilmesini amaçlar. Kulübümüz farklı kitlelere hitap eden projeler geliştirmek amacıyla koroları ile müzikle ilgilenen öğrencilerimizin müziklerini icra etmelerine ve kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamak amacı ile kurulmuştur. Junior Voices Kulübü Uluslararası Korolar Yarışmasına ve Çalıştayına katılmaktadır.

Kulubümüzün proje/etkinlikleri:

• İngilizce koro performansları.
  • İngilizce şarkı yarışması.
  • İngilizce karaoke günü.
  • Yıl sonu Yabancı Diller Gecesi performansı
  • İngilizce klip çekimi.
  • Çektiğimiz klibi başka ülkeden arkadaşlarımızla paylaşma günü.