Kayıt Kabul Bilgileri

Bodrum Marmara İlk ve Ortaokulu’na aday kayıt başvuruları öğrenci velisi tarafından yapılır. Veli, çocuğunun 2 vesikalık fotoğrafı ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle okul yönetimine başvurur. Öğrenci kayıt ve nakilleri Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliklerine göre yapılmaktadır.

1. sınıflarda okumak isteyen öğrencilerimizle başvuru sırasına göre randevu verilerek görüşme yapılır.Görüşmeler rehber öğretmen, ilgili müdür yardımcısı ve sınıfın öğretmenleriyle birlikte yapılır.Rehberlik Servisinin Yapacağı bireysel görüşme oyun ortamında, öğrencinin okul olgunluğuna ulaşıp ulaşmadığını izlemek içindir.

Kuruma yeni gelen 2.3.4.5.6.7.8. sınıf öğrencileri ise kontenjan durumuna göre kabul edilir.Ayrıca 5.6.7.8. İngilizce düzey belirleme sınavına alınırlar. Ara sınıflara sınavla gelen öğrenciler, yönetmelik gereğince geldikleri öğretim yılı için burs başvurusunda bulunamazlar ancak bir sonraki öğretim yılı için başvuruda bulunabilirler.