Küçük Erkek Basketbol Takımımız İlçe Şampiyonu

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımımız 10-22 Nisan 2014 tarihlerinde ECA Elginkan Anadolu Lisesi Spor Salonunda Resmi ve Özel Okulların katılımı ile düzenlenen Maltepe İlçe şampiyonasına katılmıştır.

Küçük Erkek Basketbol Takımımız Maltepe İlçe Şampiyonu olarak turnuvayı başarı ile tamamlamış ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir.

Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu temsil eden sporcularımız; AYKUT KAAN UYMAZ, SİNAN ERKİN ŞAHİN, KIVANÇ BİLGİN, ANDAÇ KUTAY ERİŞKEN, AHMET EMİR GÜNDÜZ, FAİK YILDIRIM, URALCAN VEZİROĞLU, BORA HÜSEYİN ATASOY, YİĞİT ALP TAŞ, CİVAN MERT ATEŞ, H.SANBERK MAVKAN, BORA ÖZGÜR

- Sercan Açıkel                       (Beden Eğitimi Öğretmeni)

- Duygu Kaşıkara                   (Beden Eğitimi Öğretmeni)