Özel Marmara Ortaokulu Öğrencileri Animasyon Yarışmasında İkincilik ve Üçüncülük Ödüllerini Alarak Bir Başarıya Daha İmza Attı

Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri, Darüşşafaka Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ve bu yıl 7. si gerçekleştirilen “Animasyon Yarışmasına” katıldılar.

Öğrencilerin, hayal güçlerini geliştirilerek bilgisayarların oyun aracı olmaktan çıkarılması ve tasarım yeteneğinin sergilenmesi sağlanması amacıyla düzenlenen yarışmaya 22 okul 35 proje ile katıldı.

Hazırladıkları çizgi film animasyonlarıyla 6. sınıf öğrencilerimizden Ali Mert Zengin  “Çağlar Boyu İnsan” konulu çizgi film ile üçüncülük ödülü, Tuana Çakmak ise “Uygarlığın Doğuşu” ile ikincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Bu başarılı çalışmada emeği geçen öğrencilerimizi ve bilgisayar kulübü öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.