Bilgisayar Derslikleri

Okulumuzda, her birinde 21 bilgisayar bulunan 2 adet bilişim teknolojileri laboratuvarı bulunmaktadır. Bu laboratuvarda öğrencilerimizin;

• Son teknoloji ile iç içe olmaları, bilişim dünyasını tanımaları, akademik becerilerini çağın teknolojik özellikleri doğrultusunda geliştirmeleri sağlanmaktadır.
  • Okul çapında network alt yapısı kurulmuş, okul ağının hızlı ve kesintisiz Internet bağlantısı da sağlanmıştır.
  • Laboratuvarlardaki her bir bilgisayar, işletim sistemleri ile kelime işlem, tablolama, sunum – çizim ve veri tabanı yazılımlarını içermektedir.

Bilişim Teknolojileri dersinin amacına uygun olarak (görsellik, uygulama vb.) her öğrencinin bir bilgisayar kullanabileceği projeksiyon perdesine dönük olarak ‘’U’’ biçimdeki oturma planıyla tasarlanmış laboratuvarlarımızda, öğrencilerin sınıf seviyelerine göre sene başında yapılan planlamalar doğrultusunda işlenmektedir.

Bilgisayar Dersliği Bilgisayar Dersliği