Küçük Erkek Yüzme Takımımız İstanbul 5.si

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Kız - Erkek Yüzme Takımı öğrencilerimiz 26-28 Şubat 2014 Tarihleri arasında “MEB Küçükler İl Yüzme Şampiyonasına” katılmışlardır. 100 okul ve yaklaşık 450 sporcunun katıldığı yarışmalar sonucunda Küçük Erkek Takımımız İstanbul 5.si olmuştur ve MEB Türkiye Şampiyonası gurup elemelerine katılmaya hak kazanmışlardır. Ayrıca Kız Takımı öğrencilerimizden Yağmur Tomruk 100 m serbest yarışında 3.lük ve 200 m serbest yarışında 2.lik alarak yarışmayı bireysel başarı ile tamamlamıştır.

İstanbul GSİM Burhan Felek Kapalı yüzme havuzunda düzenlenen yarışmalarda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Erkek Takımı: Ali Boran Urak, Barkın Köse. Deniz Onat Erdoğan, Alp Aksungur, Berke Saka, Baran Efendioğlu, Atahan Arslan, Deniz Mert Margılıç, Barış Arıkan, Kaan Erböke

Kız Takımı: Selin Bütün, Yağmur Tomruk

• Küçük Erkek Yüzme Takımımız İstanbul 5.si<