ALMANCA GÜZEL KONUŞMA YARIŞMASI

İkinci yabancı dil olarak Almanca öğrenen 11. sınıf öğrencimiz Onur Can Özdemir , FMV Özel Işık Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen KUNST DES REDENS 2018, “Almanca Güzel Konuşma Yarışması”nda okulumuzu başarıyla temsil etti.

18.12.2018 tarihinde Sacit Öncel Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmada öğrenciler hazırlandıkları bir konu hakkında 3 dakika boyunca konuşup konuşmalarının sonunda jüri tarafından konuları ile ilgili kendilerine sorulan soruları cevaplandırdılar.

Alman Kültür Merkezi'nden Prof. Dr. Nilüfer Tapan ve Gülbin Ezel, Türk Alman Kitabevi sahibi Thomas Mühlbauer, Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği Eski Başkanı Petek Gökçe, Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği Eski Başkan Yardımcısı  Melitta Huber Armağan ve Türkiye Almanca Öğretmenleri Derneği Eski Yönetim Kurulu Üyesi  Neslihan Özgürler yarışmanın jüri üyeleriydi.

“Hiphop Tarihi ve Kültürü”  konulu sunumuyla güçlü rakipleri arasında okulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden Onur Can Özdemir’i  tebrik eder başarılarının devamını dileriz.