PROFESYONEL İNGİLİZCE TİYATRO “CLEOPATRA” OKULUMUZDA

26.02.2018 Pazartesi günü,  dünya çapında eğitim amaçlı İngilizce oyunlar organize eden “Artspot” adlı kuruluş tarafından  “Cleopatra” adlı eserden uyarlanan İngilizce oyun Hasan Ali Yücel Salonu’nda sergilendi.

Oyun; olay örgüsü, oyunculuk kalitesi, dekorları ve efektleri ile beğeni toplarken, İngilizce derslerinde oyundaki şarkıları öğrenmiş olan öğrenciler, müzikli bölümlere keyifle eşlik ettiler. Dünyanın farklı yerlerinden gelen oyuncularla öğle yemeği yeme imkanını elde eden Marmara Koleji 11-C ve 12-C sınıfı öğrencileri, bu fırsat kendilerine tanıdığı için okul yönetimine teşekkür ettiklerini belirttiler.

Gösterim öncesindeki sohbet bölümünde öğrenciler, oyunculara sanat, oyunculuk, dünya   turnesi ve tiyatro ile ilgili merak ettikleri konularda sorular yönelttiler ve fotoğraf çektirdiler. İngilizcenin yaşanarak interaktif bir şekilde öğrenilmesine büyük katkı sağlayan etkinlik, okul camiası tarafından büyük beğeniyle karşılandı.