HAYALİMİ PAYLAŞ KARAOKE YARIŞMASI

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri tarafından beş yıldır yürütülen “Hayalimi Paylaş” projesi kapsamında, bir çocuğun daha hayalini gerçekleştirebilmek için Marmara Eğitim Kurumları Hasan Ali Yücel Konferans Salonu'nda 26 Aralık Cuma günü bir “Karaoke Yarışması” düzenlendi. Sunuculuğunu Meslek Lisesi 11. sınıf öğrencileri Melis Büyükoğlu ile Hazal Çıkar'ın yaptığı, "Gel Bir Şarkı da Sen Söyle" sloganıyla hazırlanan yarışmaya öğrencilerin yanı sıra Marmara Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Eren ve Coğrafya Öğretmeni Sedat Toy söyledikleri şarkılar ile katıldılar. Dj Oğuz Çağatay'ın müziklerini yaptığı yarışmanın jüri üyeliğini Müzik Bölümü Başkanı Levent Tanman ile İngilizce Öğretmeni Sitem Sipahi yaptı.

            Yarışmanın birincisi Kazım Koyuncu'nun Divane aşık gibi şarkısını yorumlayan Meslek Lİsesi 11 A sınıfından Tolgahan Ekşi olurken, ikinciliği Özel Marmara Orta Okulu 8. sınıf öğrencisi Eylül Alptekin, üçüncülüğü de Meslek Lisesi 11 A-B sınıfı öğrencileri İlayda Erdemir, İlayda Yaşaraşkın, Melis Büyükoğlu ile Hazal Çıkar'dan oluşan grup kazandı. Yeni yılı eğlenerek karşılamak amacıyla yılbaşı konseptinde süslenen salonda öğretmen ve öğrenciler doyasıya eğlendiler. Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, şu ana kadar Banu Aktaş, Beyza Gül Taş, Bedirhan ve Nazlıcan Ulaş kardeşler ile Eren Baltacı adlı beş çocuğun hayallerini gerçekleştirirken gözlerindeki pırıltıyı görme şansını yakalamışlardır.

            Yarışmadan elde edilen gelirle önümüzdeki günlerde bir çocuğun daha hayali gerçekleştirilecektir.Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, 2010 yılından beri okullarında, Marmara Eğitim Kurumları yöneticileri başta olmak üzere kurumun her ferdinden aldığı büyük destekle “Hayalimi Paylaş” projesini yürütmektedirler. Hayalimi Paylaş Projesi, merkezi Amerika’da bulunan Make a Wish Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin 3-18 yaşları arasındaki, hayati hastalık taşıyan çocukların, en büyük hayallerini "Yaşama gün katamazsınız ama güne yaşam ekleyebilirsiniz" sloganıyla bir gün içinde gerçekleştirerek yaşama tutunmalarını sağlarken, gönüllülük bilincini arttırma amacıyla lise ve üniversitelerde yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesidir.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.