Edinburgh’s Gümüş Kampı

The Duke of Edinburgh’s International Award projesinin Macera ve Keşif bölümünü, okulumuz öğrencileri, proje süpervizörleri ve Uygulamalı Dersler Zümre Başkanı Mehmet EREN ve Coğrafya öğretmenimiz Ahmet YÜKSEL eşliğinde, Eskişehir in Seyidgazi  ilçesine 4-5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde yaptıkları kampla Gümüş kategorisini tamamlamış oldular. Sırt çantaları ile 3 gün boyunca yaklaşık42 km. lik mesafe kat eden öğrencilerimiz yoğun yağmurlu havada doğa ile mücadele ettiler. Bitki örtüsünü, hayvan çeşitlerini ve tarihi yerlerini inceleme fırsatı bulan öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor bir sonraki Altın kampında başarılar diliyoruz.

Gümüş Kampına Katılan Öğrencilerimiz;

BARTU DEDE