HAZIRLIK SINIFI KELİME YARIŞMASI

Yabancı Diller Bölümü tarafından her sene geleneksel olarak düzenlenen Hazırlık Sınıfı İngilizce Kelime Yarışması, 24 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin  İngilizce kelime bilgilerini geliştirmeyi ve dil öğrenirken kelime zenginliğinin önemini vurgulamayı hedefleyen yarışmada öğrenciler iki grup halinde yarıştı. Hazırlık A sınıfı öğrencilerinden Ece Özkan, İdil Ayça Bayram, Ömer Harmankaya ve Alara Tunalı’dan oluşan grup yarışmayı birincilikle tamamladı. Ödüllerini Yabancı Diller Bölüm Başkanı Neşe Sarışın’dan alan öğrenciler hem keyifli vakit geçirdiler hem de takım çalışmasının önemini kavradılar.