MARMARA KOLEJİNDE İNGİLİZCE STAND-UP GÖSTERİSİ

“School Life”  adlı İngilizce stand-up gösterisi ile Mr. Gabriel,  Marmara Koleji öğrencilerini kahkahalara boğdu.

Karma Türk Radyosunda “Yoldaki Ses” adlı programla hayranlarının sevgisini toplayan Mr Gabriel  29 Kasım 2018’de  Marmara Kolejinin misafiriydi.

Okul hayatı ile ilgili günlük yaşamdan esprilerin arka arkaya yapıldığı gösteride öğrencilerimiz kendilerinden çok şey buldular ve kahkahalar hiç durmadı. Gösteri sırasında öğrenciler bir taraftan eğlenirken bir taraftan da İngilizce’lerini geliştirme fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz,  gösteriden çok keyif aldıklarını ve kendisini ikinci dönem de okulumuzda misafir etmek istediklerini belirttiler.