“BEST BUDDIES”( EN İYİ ARKADAŞIM) SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ BAŞARIYLA YÜRÜTÜLÜYOR.

Faaliyetlerini 25 yıldır, 53 ülkede ve 800 binin üzerinde gönüllü ile sürdüren “Best Buddies” sosyal sorumluluk projesi, zihinsel ve gelişim engelli bireylerle gönüllüleri arkadaş yapan bir programdır.

Kasım 2013‘te “Düşler Akademisi” işbirliği ile başlayan bu sosyal sorumluluk projesi,  Kasım 2014 ‘te “Best Buddies Turkey” program başvurusu ile devam etti. Öğrencilerimiz 2014 yılının Kasım ayında “Best Buddies Turkey” İstanbul merkez ofisinden, çeşitli tarihlerde, koordinasyon ekibinden proje sunumu, liderlik ve engelliye doğru yaklaşım eğitimlerini aldılar. Özel Marmara Koleji ve Özel Marmara Fen Lisesi öğrencileri 08.04.2015 Çarşamba günü saat 15.00’te Marmara Koleji Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda engelli arkadaşları ile eşleştirilerek arkadaşlık programına başladılar.

Best Buddies Turkey, Proje Koordinatörü Selim Eraydın ve Düşler Akademisi Genel Koordinatörü Pınar Özkaptan’ın da eşleştirmede yer aldığı törende,  heyecanlı ve keyifli dakikalar yaşayan öğrencilerimiz ve “buddy”ler, tören sonunda okulun sunduğu ikramlar eşliğinde sohbet edip birbirlerini tanıma ve kaynaşma olanağı buldular.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.