29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimizin 90. Yılında Okulumuzda Tam Bir Kutlama Havası Vardı!!!

Bu yılda okulumuzun adına yakışır şekilde kutladığımız 29 Ekim törenimiz Levent Tanman ve eşliğinde geleceğimizin liderleri, miniklerimizin korosu ile başladı. Ardından matematik öğretmenimiz Bayram Sevgen’in “eğitim açısından Cumhuriyeti nasıl adlandırabiliriz, bizim üstümüze düşen görevler nelerdir?” i vurguladığı anlamlı konuşması ile devam etti. Öğrencilerimizin kendi ağızlarından Atatürk’e yazdığı mektuplar ve Oratoryo törene farklılık kattı. Ruhumuza hitapedenşiir dinletisi ve Yemen Türküsü ile öğrencilerimiz bizlere duygulu anlar yaşattı. Köklü Cumhuriyetimizin yeni yaşını kutladığımız 90. Yıl Dönümü pastasıyla finalimiz gerçekleşti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı