DESTINATION IMAGINATION Yarışması

Marmara Koleji, Uluslararası bir yarışma olan Destination Imagination yarışmasına Biyoloji öğretmeni Aslı Didem Demircan, Matematik öğretmeni Kerime Seda Birinci ve Matematik öğretmeni Gonca Canyurt’un rehberliğinde 5 takım ile katılmıştır.

15-16 Şubat 2014 tarihlerinde Robert Koleji’nde yapılan İstanbul elemelerinde 11 Fen sınıfından Ayça Aner, Ece Tezsezen, Aleyna Güven, Kadir Kaan Özdemir, Kaan Dönmez, Tarık Alp Sarı ve Ramazan Mengi öğrencilerinden oluşan “Imagiratorium” isimli  takımız kendi dallarında 3.cülük, 10 Fen Lisesi sınıfından Sena Borbor, Almira Mahmutçebi, Ahmet Eray İnanır, Melike Asena Yıldırım, Ali Erkmen Nazlıer, Gürsel Yaren Yeşilbaş ve Bilge Naz Gülsoy öğrencilerinden oluşan “Nil Desperandum” takımımız kendi dallarında 3.cülük ödülü kazanmıştır.  11 Fen sınıfından Damra Korkut, Kaan Ayduvar, Murat Üner, Fatma Hilal Demirci, Aybüke Göler, Ezgi Oral ve Eren Özder öğrencilerinden oluşan “Chord” takımımız birincilik ödülü alarak 22-23 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye finallerine katılma hakkı kazanmıştır. Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

DESTINATION IMAGINATION YARIŞMASI