Marmara Koleji Öğrencileri, Avrupa Gençlik Parlamentosu Ulusal Seçim Konferansları’nda

Marmara Koleji öğrencileri, Avrupa Gençlik Parlamentosu tarafından bu yıl 18.si düzenlenen ulusal seçim konferanslarına katılmaya hak kazandı. Uluslararası Türkiye temsilcisi delegelerini seçmek üzere 20-23 Kasım 2015 tarihinde düzenlenecek konferansa öğrencilerimiz Naime Önal, Ece Bulut ve Irmak Karadeniz danışman öğretmenleri Zülâl Eroğlu ve Sitem Sipahi ile katılacaklar. İngilizce ve akademik yeterlilik kriterleri dikkate alınarak yapılan seçimlere öğrencilerimiz “Avrupa Birliği’nin Mültecilerle ilgili Politikaları ve Çözüm Önerileri” konulu kompozisyonla katıldılar. Türkiye’nin her yerinden birçok okulun başvurduğu seçmeleri kazanan, yirmi okulun arasına girmeyi başaran öğrencilerimize ulusal seçmelerde başarılar diliyoruz.

Konferansa katılmaya hak kazanan okullar:

Marmara Koleji

Robert Koleji
Galatasaray Lisesi
Kabataş Erkek Lisesi
Özel Üsküdar Amerikan Lisesi
Istanbul Notre Dame de Sion Fransız Lisesi
TEVİTÖL

VKV   Koç Özel Lisesi
FMV Özel Erenköy Işık Lisesi
Özel Enka Lisesi
Emine Örnek Koleji