Öğrencilerimiz Ata'nın Huzurunda

Özel Kocaeli Marmara Koleji Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Anıtkabir'de Atatürk'ün manevi huzurundaydılar. Türkiye'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de saygı, sevgi, minnet ve özlemle andılar.

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesini gezdikten sonra Atatürk'ün mozolesine çelenk koyma törenine katılan öğrencilerimiz Atamızın manevi huzurunda onlara emanet ettiği Cumhuriyetin bekçileri olduklarını ifade ettiler.

Kocaeli Marmara Koleji Kampüs Yöneticimiz Serkan Savaş, Anıtkabir anı defterini "Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bugün manevi huzurunuzda ilke ve inkılaplarınızın savunucusu, fikri hür, vicdanı hür gençler olarak bulunmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurduğunuz Türkiye Cumhuriyeti'ni, ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için ışığını sizden, cesaretini tarihten, kuvvetini damarlarındaki kandan alan nesiller olarak söz veriyoruz. Marmaralı gençler olarak yolunuz yolumuz, ilkeleriniz ilkelerimiz olacaktır. Rahat uyuyun Atam." ifadelerini yazarak imzaladı.

Öğrencilerimiz, Ankara gezisinin ikinci gününde öğretmenleri ve tur rehberleri eşliğinde Etnografya Müzesi, 1. Meclis Binası, Cumhuriyet Müzesi, 2. Meclis Binası, MTA Enerji Parkı ve Tabiat Müzesi hakkında bilgilendirilerek gezdi.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.